01plus

Generare facturi

Odată cu transformarea prospecților în clienți veți avea nevoie de contracte și facturi. Acestea vor fi și ele generate automat, pe baza unor șabloane definite în prealabil și transmise prin email către destinatar, direct din aplicație.

Vei putea defini diferite tipuri de contracte (interne, externe, de produse sau de servicii) și facturi (proforme, de avans sau finale).

02plus

Facturare repetitivă servicii

Veți putea genera facturi pentru servicii taxabile repetitiv, lunar, trimestrial, anual sau la alte intervale de timp alese de tine.
Veți avea posibilitatea de a defini reguli de facturare automată pentru abonamente, chirii sau alte servicii taxabile periodic.

03plus

Import/Export date

Fiecare listă pusă la dispoziție de aplicație permite exportul datelor în diferite formate: Word, Excel sau CSV. Vă garantăm flexibilitate și independență, oferindu-vă posibilitatea de extragere în masă a tuturor informațiilor stocate în facturezi.ro, fără nicio condiție.
Pe de alta parte, modulul de import automat al datelor vă pune la dispoziție aducerea automată în sistem a datelor pe care acum le gestionați cu ajutorul Excel-ului sau a altor sisteme informatice.

04plus

Management utilizatori

Secțiunea de gestionare a utilizatorilor este locul în care se decide care angajați au acces în sistem și ce drepturi, permisiuni sau restricții au aceștia atunci când își desfășoară activitatea prin intermediul aplicației.

100% GRATUIT - începe chiar acum ⟫